Cornbread with jalapeño honey butter

Cornbread with jalapeño honey butter

4.4 51 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
12 portions

Ingrediënten

Jalapeño honey butter
  • fresh jalapeño chillies trimmed (see Tips)
    2
  • honey
    50 g
  • salted butter softened
    150 g
Cornbread
  • olive oil plus extra for greasing
    60 g
  • cheddar cheese cut into pieces (2 cm)
    125 g
  • course polenta or cornmeal
    250 g
  • plain flour
    90 g
  • white sugar to taste
    30 g
  • salt
    1 tsp
  • baking powder
    1 tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • milk
    320 g
  • eggs
    3
  • olive oil
    60 g
  • frozen corn kernels (see Tips)
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 463.7 mg
Eiwitten 8.2 g
Calorieën 1415.6 kJ / 337.1 kcal
Vetten 21.3 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 10.7 g
Koolhydraten 28.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...