Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jalapeño honey butter
- 2 fresh jalapeño chillies, trimmed (see Tips)
- 50 g honey
- 150 g salted butter, softened
Cornbread
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 125 g cheddar cheese, cut into pieces (2 cm)
- 250 g course polenta or cornmeal
- 90 g plain flour
- 30 g white sugar, to taste
- 1 tsp salt
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 320 g milk
- 3 eggs
- 60 g olive oil
- 60 g frozen corn kernels (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1415.6 kJ / 337.1 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 463.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
Red Mole Chicken Enchiladas
1hod.
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Southern-style chilli with cornbread
2h 55min
Naan bread
2 godz. 40 min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2sa 10 dk
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30 min
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
50 min.
Pumpkin Pie
5 Std. 50 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30 min
Texas Cornbread
35min