Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jalapeño honey butter
- 2 fresh jalapeño chillies, trimmed (see Tips)
- 50 g honey
- 150 g salted butter, softened
Cornbread
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 125 g cheddar cheese, cut into pieces (2 cm)
- 250 g course polenta or cornmeal
- 90 g plain flour
- 30 g white sugar, to taste
- 1 tsp salt
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 320 g milk
- 3 eggs
- 60 g olive oil
- 60 g frozen corn kernels (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1415.6 kJ / 337.1 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 463.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi
2h
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Naan bread
2 godz. 40 min
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 Std. 5 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3 Std. 15 Min
Fresh pasta dough
1h
Chocolate pecan pie
1 godz. 55 min
Mac and smoky cheese
1 Std. 20 Min
Southern-style chilli with cornbread
2 godz. 55 min
Saffron arancini
25h 25min
Red rice
55min