Apparaten en accessoires
Cornbread with jalapeño honey butter
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
12 portions
Ingrediënten
Jalapeño honey butter
-
fresh jalapeño chillies trimmed (see Tips)2
-
honey50 g
-
salted butter softened150 g
Cornbread
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)125 g
-
course polenta or cornmeal250 g
-
plain flour90 g
-
white sugar to taste30 g
-
salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
milk320 g
-
eggs3
-
olive oil60 g
-
frozen corn kernels (see Tips)60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
463.7 mg
Eiwitten
8.2 g
Calorieën
1415.6 kJ /
337.1 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
10.7 g
Koolhydraten
28.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Panforte ice cream bombe
48u. 25min
Apple, leek and sage sauce
15min
Earl Grey and whisky glaze
1u.
Fresh pasta dough
1u.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2u.
Butterscotch Pudding
35min
Refried beans
10min
Southern-style chilli with cornbread
2u. 55min
Espresso "baked" beans
35min
Taleggio cheese sauce
10min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45min
Party pretzel bites
1u. 20min