Apparaten en accessoires
Cornbread with jalapeño honey butter
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
12 portions
Ingrediënten
Jalapeño honey butter
-
fresh jalapeño chillies trimmed (see Tips)2
-
honey50 g
-
salted butter softened150 g
Cornbread
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)125 g
-
course polenta or cornmeal250 g
-
plain flour90 g
-
white sugar to taste30 g
-
salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
milk320 g
-
eggs3
-
olive oil60 g
-
frozen corn kernels (see Tips)60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
463.7 mg
Eiwitten
8.2 g
Calorieën
1415.6 kJ /
337.1 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
10.7 g
Koolhydraten
28.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1u. 35min
Lime glaze
40min
Naan bread
2u. 40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2u. 30min
Layered Mexican dip
25min
Fresh pasta dough
1u.
Samosa with fresh tomato chutney
2u.
Corn chips with salsa roja
1u. 20min
Bagels with bacon jam and egg
3u. 20min
Flour tortillas
1u. 10min
Greek pita breads
1u. 15min
Texas Cornbread
35min