Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (2 cm)
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and sliced
- 140 g red capsicum, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2753.8 kJ / 655.7 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 43.3 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 13.2 g
- Natrium
- 1542.8 mg
Alternatieve recepten
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Tuscan bean soup
30min
Spicy cauliflower soup
20 min
Tex-Mex chicken soup
40min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Hearty seven vegetable soup
30min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Smoky Mexican bean soup
35min
Mexican chicken stew
40min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Adobo beef
1h 10min