Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cornbread
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 1 tsp dried chilli flakes (optional)
- 125 g cheddar cheese, cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 250 g cornmeal or coarse polenta
- 90 g plain flour
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp ground smoked paprika
- 300 g milk
- 3 eggs
- 60 g frozen corn kernels (see Tips)
Chilli
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 700 g tomato passata
- 50 g tomato paste
- 30 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp dried oregano
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 700 g beef mince, broken into pieces
- 400 g canned black beans, rinsed and drained
- sour cream, to serve
- grated cheese, to serve
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- fresh chilli, thinly sliced, to garnish (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4770.5 kJ / 1140.2 kcal
- Eiwitten
- 59.8 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 69 g
- Verzadigd vet
- 24.8 g
- Vezels
- 14.2 g
- Natrium
- 1475.3 mg
Alternatieve recepten
Creamy chicken curry and rice
45min
Smash burger taco
40min
Chinese-style chicken
25 min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Krispy fried chicken
25 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
"Marry me" chicken pasta
30 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h