Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
All-Purpose Gluten Free Flour
- 200 g quinoa, white
- 100 g chia seeds
- 200 g cornstarch
- 100 g arrowroot flour
Pancakes
- 60 g butter, unsalted
- 285 - 425 whole milk (see Tip)
- 2 eggs, large
- 30 g sugar
- 1 tbsp baking powder
- 1 tsp psyllium husk powder
- ½ tsp salt
- 1 tsp vanilla extract, natural
- 2 oz butter, unsalted, plus extra to fry
- berries, mixed, fresh, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 553 kJ / 132.2 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 6.4 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 214.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Strawberry Cheesecake Shots
15 min
Almond milk to almond pancakes
30 min
Skin Glow Detox Juice
10 dk
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Cashew and Cacao Smoothie
5min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Geen beoordelingen
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies (Metric)
2 Std.
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Brown Rice Milk (Metric)
10 dk
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.