Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g white rice flour
- 200 g gluten-free rolled oats
- 60 g tapioca starch
- ½ tsp xanthan gum
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp salt
- 170 g unsalted butter, diced
-
185
g golden brown sugar
of 185 g dark brown sugar - 115 g sugar
- 45 g plain Greek yoghurt
- 2 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp vanilla extract, natural
- 285 g dark chocolate chips, gluten free
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 571.6 kJ / 136.6 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 99.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Vanilla Ground Coffee Blend
5min
Gluten-Free Pasta
1 Std. 15 Min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Quinoa biscuits
1 godz.
Gluten Free Bread
1h 40min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Gluten-Free Pizza Dough
1sa 10 dk
Gluten-Free Bread
1h 50min
Hawaiian gluten-free pizza
2 Std.
Gluten-Free Banana Bread
55 min