Express Pho Soup with Spiralized Daikon

Express Pho Soup with Spiralized Daikon

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • daikon (Japanese radish) ends trimmed, trimmed, if
    necessary, to fit blade width
    1000 g
  • beef stock paste, homemade
    2 heaped Tbsp
    2 beef stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
  • fine sea salt
    1 tsp
  • water
    1300 g
  • star anise
    2
  • cinnamon stick
    1
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    20 g
  • beef fillet steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)
    300 g
  • fish sauce
    10 g
  • fresh coriander leaves thinly chopped (1-2 mm)
    10 g
  • spring onion finely sliced (1-2 mm)
    10 g
  • freshly ground black pepper
    ½ tsp
  • lime sliced
    1
  • fresh bean sprouts
    100 g
  • fresh chilli thinly sliced (2 mm)
    1
  • Thai chilli sauce (optioneel) for garnishing
  • hoi sin sauce (optioneel) for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 997.8 mg
Eiwitten 22.2 g
Calorieën 1263.9 kJ / 302.1 kcal
Vetten 14.4 g
Vezels 5.6 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 24.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...