Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1000
g daikon (Japanese radish), ends trimmed, trimmed, if
necessary, to fit blade width -
2
heaped Tbsp beef stock paste, homemade
of 2 beef stock cubes (for 0.5 l each), crumbled - 1 tsp fine sea salt
- 1300 g water
- 2 star anise
- 1 cinnamon stick
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 300 g beef fillet steak, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 10 g fish sauce
- 10 g fresh coriander leaves, thinly chopped (1-2 mm)
- 10 g spring onion, finely sliced (1-2 mm)
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 1 lime, sliced
- 100 g fresh bean sprouts
- 1 fresh chilli, thinly sliced (2 mm)
- Thai chilli sauce, for garnishing (optioneel)
- hoi sin sauce, for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1263.9 kJ / 302.1 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 997.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rye Bread Rolls- Bürli
12 godz.
Flour From Cereal Grains or Pulses
5 min
Corn Tortillas
1 Std. 25 Min
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Rye seed loaf
28h 10min
Eggnog Ice Cream
10 Std. 50 Min
Naan Bread with Onion and Cumin
2 godz.
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120h 5min
Red Pesto
10min
Pain d'Epi
2 Std. 40 Min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Sriracha Sauce
72h 20min