
Apparaten en accessoires
Lentil, Spinach and Cauliflower Purée
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
165 g
Ingrediënten
-
tinned lentils rinsed drained50 g
-
cauliflower florets washed, cut in small florets50 g
-
water500 g
-
breast milk50 g
-
sweet paprika¼ tsp
-
fresh baby spinach washed15 g
Voeding per 60 g
Calorieën
49.1 kcal /
205.5 kJ
Eiwitten
2.3 g
Vetten
2.1 g
Koolhydraten
5.9 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
0.5 g
Natrium
59.9 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Love at First Bite
60 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland