Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g white miso (or shiro miso)
- 40 g mirin
- 35 g sake
- 30 g sugar
- 1 ½ tsp sesame oil
- 2 pinches fine sea salt
- 360 g aubergines, sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- 1 Tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion, sliced diagonally
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 654 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso Marinade
10min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Sourdough-style Loaf
122h 45 min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h