Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g white miso (or shiro miso)
- 40 g mirin
- 35 g sake
- 30 g sugar
- 1 ½ tsp sesame oil
- 2 pinches fine sea salt
- 360 g aubergines, sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- 1 Tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion, sliced diagonally
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 654 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéed Courgettes (200 g)
20 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Basil Pesto
10min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Sous-vide Teriyaki Salmon
1小时 20 分钟
Prawn and Miso Noodle Soup
20 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.