Apparaten en accessoires
Sous-vide Miso Aubergine
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 50min
4 portions
Ingrediënten
-
white miso (or shiro miso)90 g
-
mirin40 g
-
watersake35 g
-
sugar30 g
-
sesame oil1 ½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
aubergines sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)360 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
sesame seeds, toasted1 Tbsp
-
spring onion sliced diagonally1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
670 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
654 kJ /
156 kcal
Vetten
6 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide with Blade Cover
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1u. 20min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Geen beoordelingen
Basil Pesto
10min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1u.
Asian Vinaigrette
5min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1u.
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48u.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1u. 35min
Salmon with Aromatics at 50°C
1u. 40min