Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g white miso (or shiro miso)
- 40 g mirin
- 35 g sake
- 30 g sugar
- 1 ½ tsp sesame oil
- 2 pinches fine sea salt
- 360 g aubergines, sliced (2 cm), then cut in pieces (3 cm)
- 1600 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- 1 Tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion, sliced diagonally
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 654 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 Std. 45 Min
Monkfish and prawn soup
1 Std.
Baba Ganoush
1 Std.
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Geen beoordelingen
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Artichoke & Butter Bean Dip
10 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min