Apparaten en accessoires
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
735 kJ /
176 kcal
Vetten
12 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
JAPANESE CUISINE
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Miso and Honey-roasted Aubergine
1u.
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1u. 20min
Sous-vide Miso Aubergine
2u. 50min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Asian Vinaigrette
5min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1u. 30min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Miso fish with Asian greens
24u. 45min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min