Apparaten en accessoires
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
735 kJ /
176 kcal
Vetten
12 g
Vezels
4.8 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
JAPANESE CUISINE
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1u.
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Sous-vide Miso Aubergine
2u. 50min
Mapo tofu
15min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1u.
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Celery and Cashew Nuts
20min
Miso Soup with Vegetables
30min