Apparaten en accessoires
Miso Marinade
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
280 g
Ingrediënten
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
mirin50 g
-
rice wine vinegar50 g
-
honey50 g
-
light brown sugar10 g
-
white miso paste100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 280 g
Natrium
3738.1 mg
Eiwitten
12.6 g
Calorieën
2029.2 kJ /
485 kcal
Vetten
6.2 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
84.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Magical Marinades
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1u. 40min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30min
Sticky Gochujang Marinade
10min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Tahini and Beetroot Dip
1u. 15min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1u.
Basil Pesto
10min
Asian Vinaigrette
5min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20min