Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g mirin
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g honey
- 10 g light brown sugar
- 100 g white miso paste
- Voeding
- per 280 g
- Calorieën
- 2029.2 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 84.5 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 3738.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Tahini and Beetroot Dip
1h 15min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Basil Pesto
10 min