Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g mirin
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g honey
- 10 g light brown sugar
- 100 g white miso paste
- Voeding
- per 280 g
- Calorieën
- 2029.2 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 12.6 g
- Koolhydraten
- 84.5 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 3738.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basil Pesto
10 min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM6)
1h 30 min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Supreme Plant Poke Bowl
1 Std. 10 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 min
Asian Vinaigrette
5 Min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Sautéed Shallots (350 g)
25 min