Compatibele versies
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 270 g water
- 1 tsp sugar
-
1
heaped tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 500 g spelt flour
- 2 tsp fine sea salt
Topping
- 100 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- 100 g feta cheese, crumbled
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 150 g kale, shredded, thick stalks removed
- 4 medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3366.7 kJ / 804.7 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 94.3 g
- Vetten
- 34.7 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 15.1 g
- Natrium
- 1437 mg
Alternatieve recepten
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 Std.
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15 min
Red Pepper Houmous
5 min
Apple Spiced Houmous
10min
Raw Chocolate Brownies
30 Min
Bolivian Rice Pilaf
45 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
Geen beoordelingen
Vegan Gingerbread Trifle with Cherries
20 min
Baked Oatmeal Niçoise
40 Min
Paleo Sandwich Bread
1 Std. 30 Min
Paleo Breakfast Cereal
30 Min
Grain Bread with Cashew Butter
55min