Apparaten en accessoires
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 portions
Ingrediënten
Dough
-
water270 g
-
sugar1 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 heaped tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
spelt flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
Topping
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
kale shredded, thick stalks removed150 g
-
medium eggs4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1437 mg
Eiwitten
36.8 g
Calorieën
3366.7 kJ /
804.7 kcal
Vetten
34.7 g
Vezels
15.1 g
Verzadigd vet
11.7 g
Koolhydraten
94.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1u. 20min
Veggie 'Burritos'
20min
Bolivian Rice Pilaf
45min
Artisan Plant Pizza
35min
Broccoli burgers with radish salsa
1u.
Houmous Salad Dressing
5min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min
Wholemeal Focaccia
2u. 35min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1u.
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min