Compatibele versies
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 270 g water
- 1 tsp sugar
-
1
heaped tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 500 g spelt flour
- 2 tsp fine sea salt
Topping
- 100 g mozzarella, cut in pieces (2 cm)
- 100 g feta cheese, crumbled
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 150 g kale, shredded, thick stalks removed
- 4 medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3366.7 kJ / 804.7 kcal
- Eiwitten
- 36.8 g
- Koolhydraten
- 94.3 g
- Vetten
- 34.7 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 15.1 g
- Natrium
- 1437 mg
Alternatieve recepten
Chocolate Coated Banana Sticks
1h
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Surimi Stick Salad (TM6)
15min
Amaranth Crispbread
1h 15min
Greek Appetiser Tart
1h 30min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Polenta Cake
1h
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Quinoa Tostadas
30min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1h 30min
Italian Easter Bread
3 Std. 50 Min