Apparaten en accessoires
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
Voorbereiding. 5min
Totaal 4u. 5min
500 g
Ingrediënten
-
Brazil nuts, shelled, whole soaked in water for 4-8 hours, then drained300 g
-
red peppers quartered150 g
-
tomatoes quartered80 g
-
freshly squeezed lime juice55 g
-
olive oil120 g
-
honey1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
1 tsp fine sea saltherb salt1 tsp
-
ground black pepper to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 50 g
Natrium
235 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1314 kJ /
314 kcal
Vetten
32.1 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
5.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Raw
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Cauliflower Crust Pizza
1 Std. 20 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Star Burgers
20 Std. 5 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Vegetable Oat Bake
1 Std. 15 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min