Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Brazil nuts, shelled, whole, soaked in water for 4-8 hours, then drained
- 150 g red peppers, quartered
- 80 g tomatoes, quartered
- 55 g freshly squeezed lime juice
- 120 g olive oil
- 1 tsp honey
- 1 tsp smoked paprika
-
1
tsp herb salt
of 1 tsp fine sea salt - ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 235 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1h
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Root Vegetable Oaty Squares
1 Std. 10 Min
Vegan Cheese Alternative
6h 40 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1h 30min