Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2400 g water
- 2 tsp fine sea salt, plus 2-3 pinches
- 500 g white long grain rice (cooking time 14-16 minutes)
- 4 medium eggs
- 200 g carrots, peeled, diced (2 cm)
- 400 g courgettes, diced (2 cm)
- 250 g frozen peas
- 60 g extra virgin olive oil
-
20
g white wine vinegar
of 20 g lemon juice - 2 pinches ground white pepper
- 300 g tuna, tinned, in oil, drained, cut in pieces (gross weight)
- 200 g green olives, pitted, whole
- 30 g pickled gherkins, sliced in half lengthways
- 1 bunch fresh mint leaves, washed
- 15 cherry tomatoes, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2340 kJ / 559.8 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1275.1 mg
Alternatieve recepten
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 Min
Mediterranean Salad
25min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Tomato Rice Balls
40 Min
Baby-friendly Quinoa-coated Chicken Goujons with Homemade Tomato Ketchup
1h 20min
Creamed Cod
45 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
White Bean Salad
5 Min
Lentil and Chorizo Stew
4h
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min