Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1350 g tinned chickpeas, rinsed and drained (drained weight)
- 300 g vegetarian sausages, sliced (5 mm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 200 g leeks (only the white part), sliced
- 50 g olive oil
- 4 garlic cloves
-
450
g liquid vegetable stock (see tip)
of 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l) - 400 g waxy potatoes, peeled, cut in small pieces
- 2 dried bay leaf
- 4 tsp fine sea salt
- 6 Tbsp hot paprika
- 4 tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp white wine vinegar
- 4 Tbsp ground cumin
-
450
g liquid vegetable stock
of 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 709 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Garlic and White Bean Stew
50min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Chick Pea Curry
35 Min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Moroccan Bean Soup
45 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min