Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1350 g tinned chickpeas, rinsed and drained (drained weight)
- 300 g vegetarian sausages, sliced (5 mm)
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 200 g leeks (only the white part), sliced
- 50 g olive oil
- 4 garlic cloves
-
450
g liquid vegetable stock (see tip)
of 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l) - 400 g waxy potatoes, peeled, cut in small pieces
- 2 dried bay leaf
- 4 tsp fine sea salt
- 6 Tbsp hot paprika
- 4 tsp dried chilli flakes
- 2 Tbsp white wine vinegar
- 4 Tbsp ground cumin
-
450
g liquid vegetable stock
of 450 g water and 2 vegetable stock cubes (each 0.5l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1497 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 709 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Rice Salad with Vegetables
45min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Spring Greens Soup with Beans
35min