Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice
- 1300 g water
-
25
g olive oil
of unsalted butter, diced - 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white long grain rice
Curry
- ½ tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp cardamom seeds
- ½ tsp mustard seeds
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, cut in pieces
- 100 g onions, quartered
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g olive oil
- 400 g tinned coconut milk
- 100 g water
- 1 tsp ground turmeric
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 600 g waxy potatoes (e.g. Charlotte), peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g carrots, sliced (1 cm)
- 150 g cauliflower, cut in florets
- 150 g courgette, sliced (1 cm)
- 100 g frozen peas
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2252 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 1689 mg
Alternatieve recepten
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Indian vegetable curry
50 Min
Indian vegetable curry
50 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Veggie Wellington
2h
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min