Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g milk
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 50 g sugar
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 500 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 60 g hard goat's cheese, cut in pieces
- 40 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 50 g Brie, cut in pieces
- 80 g bacon lardons
- 1 tsp olive oil
- 2 tsp maple syrup
Decoration
- 1 egg, beaten, for glazing
- 1 Tbsp poppy seeds, for sprinkling
- 1 Tbsp sesame seeds, for sprinkling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 608 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Herb Bread
1 Std. 10 Min
Pretzels
1h
Iranian Barbari
2h 30min
Milk Bread
2u. 20min
Sandwich Bread
3 Std.
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Curry Bread Rolls
2h 10min
Hawaiian Bread Rolls
3 Std.
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3h 45min
White Finger Rolls
3 Std. 30 Min
Mango Swiss Roll
40min