Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g milk
- 50 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 50 g sugar
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 500 g strong white bread flour
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 60 g hard goat's cheese, cut in pieces
- 40 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 50 g Brie, cut in pieces
- 80 g bacon lardons
- 1 tsp olive oil
- 2 tsp maple syrup
Decoration
- 1 egg, beaten, for glazing
- 1 Tbsp poppy seeds, for sprinkling
- 1 Tbsp sesame seeds, for sprinkling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 608 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
White Finger Rolls
3h 30min
Butter Biscuits
50 min
Full English Breakfast Popover
35 min
Soparnik
1h 45min
Almond Easter Sheep
2h 45min
Fruit Nectar
10 dk
Tomato Focaccia
3h
Pizza Margherita
2sa 10 dk
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Curry Bread Rolls
2sa 10 dk
Orange Burst Biscuits
2sa 10 dk
Star Pizza
1h 45min