Compatibele versies
Mixed Fruit Compôte with Goat's Cheese and Granola on Toast
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mixed Fruit Compôte
- ½ orange, zest only, no white pith
- 1 pear (approx. 150 g), peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 peach (approx. 140 g), peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 30 g dried apricots, cut in halves
- 2 Tbsp orange juice
- ½ tsp natural vanilla extract
- 1 Tbsp maple syrup, pure
-
8 - 10
strawberries, hulled and cut in halves
of 8 - 10 frozen strawberries
Pistachio and Oat Granola
- 40 g light brown sugar
- 40 g maple syrup, pure
- 1 ½ Tbsp olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- 130 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 100 g rolled oats
- 20 g flaked almonds
- 4 slices fruit bread, thickly sliced
- 100 - 150 g goat's cheese
- 1 - 2 Tbsp honey, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3098 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 77.5 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 9.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Curd
20min
Chocolate Sauce
10 dk
Fruit Sauce (Coulis)
10 dk
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Porridge with Pear Compote
25 min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min
Custard
15 min
Pain Perdu with Pear, Ginger and Berry Compote
40min
Rich Shortcrust Pastry
25 min
Vanilla Custard
15 min
Stewed Rhubarb with Orange
10 dk
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1sa 10 dk