Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fruit Filling
- 600 g Bramley cooking apples, peeled and cored, cut in pieces (2 cm)
- 300 g fresh raspberries
- 150 g caster sugar
- 80 g crème de cassis
Crumble Topping
- 250 g unsalted butter, cold, cut in pieces
- 350 g plain flour
- 200 g caster sugar
Custard
- 500 g whole milk
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 50 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 pinch fine sea salt
- 20 - 30 g cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3901.5 kJ / 932.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 139.2 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 23.6 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 65.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Classic Flapjack
55 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Rhubarb crumble
45 min
Rhubarb Crumble
55 min
Coffee and Walnut Cake
1 godz. 10 min
Scones
30 min
Lemon Drizzle Cake
1 godz. 30 min
Victoria Sponge
1 godz. 10 min
Cauliflower Cheese
50 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Yorkshire Pudding
1h