Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pancakes
- 250 g plain flour
- 300 g milk
- 30 g olive oil
- 5 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
Spinach and Cheese Filling
- 2 garlic cloves
- 50 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 500 g frozen spinach, thawed, well drained
- 40 g crème fraîche
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 60 g pine nuts, for garnishing
Mexican Filling
- 1 - 2 fresh chillies, to taste, halved
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for cooking
- 400 g beef mince, broken in pieces
- 700 g tinned chopped tomatoes
- 2 tsp fine sea salt
- 1 tsp sugar
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp Tabasco® sauce
- ½ tsp ground black pepper
- 140 g tinned sweetcorn, drained
- 120 g tinned kidney beans, drained
- 100 g feta cheese, diced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3197 kJ / 763 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 7.2 g
Alternatieve recepten
Toad in the Hole
1h
Bolognese Sauce
1h 15min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40min
Cottage pie
1h 15min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Honey Cereal Bars
30min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1h
Prawn Chow Mein
45min
Nacho Gratin
1h
Tempeh Bolognaise
30min
Apple Crumble and Custard
4 godz.