Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Doughnut
- 160 g milk
- 60 g caster sugar
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled -
1
tsp natural vanilla extract
of ½ tsp vanilla bean paste - 1 medium egg
- 270 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
- 30 g unsalted butter, soft
- 1 tsp xanthan gum
- 1 tsp gluten-free baking powder
- ½ tsp fine sea salt
- 1000 g vegetable oil, for frying
Glaze
- 150 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 6 Tbsp milk, plus extra if necessary
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 660 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 82 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-free Chocolate Brownies
1 godz.
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 godz. 15 min
Gluten-free Pain au Chocolat
6h 15 min
Gluten Free Plain Flour
5 min
Gluten Free Bread
1h 40min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1 godz.
Chocolate Peanut Butter Cookie Sandwiches
1 godz. 20 min
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1h 30min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min