Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 - 8 slices baguette, cut on the bias (approx. ¼ in.)
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 oz shallots, cut into pieces
-
1
red jalapeño pepper, stem and seeds removed
of 1 fresh Fresno chili, stem and seeds removed - 1 garlic clove
- 5 sprigs parsley, leaves only
- ¼ tsp salt, to taste
- 2 jars marinated artichoke hearts (6 oz jars), drained, divided
- 2 oz cream cheese, room temperature
- 1 tsp paprika
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 577 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole
5 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Baked Brie Pie
50 Min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 Std. 10 Min
Chocolate Pecan Pie
1 Std. 10 Min
Tzatziki
20 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 Min
Chocolate Babka
3u.
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Spinach and Artichoke Dip
20 Min