Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ oz roasted red peppers, preserved, drained
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz freshly squeezed orange juice
- 1 tbsp water
- 2 dashes pepper sauce, red, e.g. Tabasco (optioneel)
- 4 ½ oz unsalted butter, in pieces
-
1
tsp ground smoked paprika
of 1 tsp paprika - 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 572.1 kJ / 136.7 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 275.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2u. 25min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Geen beoordelingen
Crêpes Suzette
1h 20min
Caramel Peach Kringle
2 Std. 55 Min
Frozen Custard
10h 25min
Fermented Carrots
84u. 30min
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Choron Sauce
20min
Spicy Cheese Dip
20min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Cajun Gumbo
1 Std. 30 Min
Keto Lemon Hollandaise
10min