Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ oz roasted red peppers, preserved, drained
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz freshly squeezed orange juice
- 1 tbsp water
- 2 dashes pepper sauce, red, e.g. Tabasco (optioneel)
- 4 ½ oz unsalted butter, in pieces
-
1
tsp ground smoked paprika
of 1 tsp paprika - 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 572.1 kJ / 136.7 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 275.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grated Parmesan Cheese
5 Min
Eggcellent Caeser Dressing
10 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Camembert with Cranberries and Almonds
30 min
Beer Cheese
15min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25 min
Aioli
10 min
Pico De Gallo
15min
Ranch Dressing
2h 15 min
Marinara Sauce
40 Min
French dressing
5 Min