Apparaten en accessoires
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
9 oz
Ingrediënten
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (optioneel)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
1 tsp paprikaground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 oz
Natrium
275.6 mg
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
572.1 kJ /
136.7 kcal
Vetten
14.3 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
7.8 g
Koolhydraten
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
17 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Hollandaise Sauce
15min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3u. 40min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1u.
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3u.
Easy Cheese Souffles
1u.
Whipped Cream
10min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2u. 55min
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
9u.
Steamed Zucchini
35min
Steamed Asparagus
35min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Caesar Salad
30min