Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ oz roasted red peppers, preserved, drained
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz freshly squeezed orange juice
- 1 tbsp water
- 2 dashes pepper sauce, red, e.g. Tabasco (optioneel)
- 4 ½ oz unsalted butter, in pieces
-
1
tsp ground smoked paprika
of 1 tsp paprika - 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 572.1 kJ / 136.7 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 275.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 Std. 35 Min
Ranch Dressing
2 Std. 15 Min
Béarnaise sauce
15min
Buffalo Ranch Dressing
5min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15min
Steak Tartare
15min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 Min
Tuna Tartare
40 Min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 Std. 25 Min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min