Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
TM6

Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

5.0 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 ½ oz roasted red peppers, preserved, drained
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ oz freshly squeezed orange juice
  • 1 tbsp water
  • 2 dashes pepper sauce, red, e.g. Tabasco (optioneel)
  • 4 ½ oz unsalted butter, in pieces
  • 1 tsp ground smoked paprika
    of 1 tsp paprika
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp salt, to taste

Voeding
per 1 oz
Calorieën
572.1 kJ / 136.7 kcal
Eiwitten
1.4 g
Koolhydraten
1.3 g
Vetten
14.3 g
Verzadigd vet
7.8 g
Vezels
0.2 g
Natrium
275.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten