Roasted Red Pepper and Cashew Dip

4.9 192 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
18 oz

Ingrediënten

  • garlic clove
    1
  • Parmesan cheese cut into cubes (approx. ¾ in.)
    2 oz
  • fresh parsley, leaves only (approx. 16 sprigs)
    ½ oz
  • roasted red peppers, preserved (see Tip)
    12 oz
  • olive oil
    ½ oz
  • fine sea salt to taste
    ½ tsp
  • raw cashews
    5 ½ oz

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 oz

Natrium 110.2 mg
Eiwitten 2.9 g
Calorieën 308 kJ / 73.6 kcal
Vetten 5.5 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...