Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red Pepper Tapenade
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 3 oz tomato, cut into pieces
- 2 ½ oz red bell pepper, cut into pieces (4 in.)
- 1 oz fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 3 oz raw cashews
- 2 oz sun-dried tomatoes
- 2 oz roasted red peppers, preserved, jarred
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 lime, juice only
- 1 pinch salt
Savory Benne Wafers
- 10 oz sesame seeds, divided
- 16 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 tsp kosher salt
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- 5 ½ oz unsalted butter, cubed
- 6 oz whole milk
- sea salt, to sprinkle (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 665 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterscotch Pudding
35 min
Root Vegetable Soufflé
1 godz. 25 min
Lemon Curd
1 godz.
Orange Curry Dressing
10 min
Kalamata Tapenade
5 min
Garlic Chili Sauce
30 min
Creamed Pearl Onions with Ham
35 min
Chocolate Marquise
4h 55min
Cheddar Biscuits
20 min
Yam Gratin
30 min
Bavarian Pretzels
55 min
Biscuits and Gravy
40 min