Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red Pepper Tapenade
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 3 oz tomato, cut into pieces
- 2 ½ oz red bell pepper, cut into pieces (4 in.)
- 1 oz fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 3 oz raw cashews
- 2 oz sun-dried tomatoes
- 2 oz roasted red peppers, preserved, jarred
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 lime, juice only
- 1 pinch salt
Savory Benne Wafers
- 10 oz sesame seeds, divided
- 16 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 1 tsp kosher salt
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp baking soda
- 5 ½ oz unsalted butter, cubed
- 6 oz whole milk
- sea salt, to sprinkle
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 665 kJ / 159 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berry Dream
10 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Burnt Orange
2 godz. 15 min
Blueberry Rosemary Smash
10 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.
Wine Salts
22 Std. 55 Min
Maple Cranberry Gingerbread
1 godz. 25 min
Apple Cranberry Chutney
1 Std. 5 Min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 min
Sourdough Bread
23h
Cantaloupe Seed Horchata
5 Min
Artichoke and Butterbean Dip
10 min