Apparaten en accessoires
Mango Chutney
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
36 oz
Ingrediënten
-
2 tsp black peppercorns, plus 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut into thin slices½ oz
-
yellow onions halved3 oz
-
water1 oz
-
raw sugar9 oz
-
mangoes flesh only, cut into pieces25 oz
-
vinegar4 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
raisins3 ½ oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 oz
Natrium
67.4 mg
Eiwitten
0.3 g
Calorieën
207 kJ /
49.5 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
12.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Béchamel Sauce
15 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5 Std.
Kalamata Tapenade
5 Min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4 Std.
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15 Min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Carrot Hummus
15 Min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 Std. 55 Min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min