Apparaten en accessoires
Mango Chutney
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
36 oz
Ingrediënten
-
2 tsp black peppercorns, plus 1 tsp finely grated lemon zestSichuan peppercorns1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh ginger cut into thin slices½ oz
-
yellow onions halved3 oz
-
water1 oz
-
raw sugar9 oz
-
mangoes flesh only, cut into pieces25 oz
-
vinegar4 ½ oz
-
salt1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
raisins3 ½ oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 oz
Natrium
67.4 mg
Eiwitten
0.3 g
Calorieën
207 kJ /
49.5 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
12.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chocolate Mousse
3u. 20min
Leek and Potato Soup
40min
Vegetable Soup
35min
Vegetable Stock Base
40min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Ham and Béchamel Croquettes
9u. 50min
French Onion Soup
1u. 10min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Kalamata Tapenade
5min
Apple Cranberry Chutney
1u. 5min
Chocolate Orange Mousse
2u. 20min
Mashed Potatoes
50min