Compatibele versies
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brussels Sprouts
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Risotto
- 8 oz quinoa
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in.)
- 3 oz celery, sliced on the bias (¼ in.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp dried sage
- ¼ tsp garlic powder
- 2 oz dry white wine
- 1 can white beans (15 oz can), drained and rinsed
- 18 oz vegetable stock
- 1 oz unsalted butter
- 1 tsp salt, to taste
- pomegranate arils/seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1464 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Lentils
5h 15min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Greek Lentils and Rice
40min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45 min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Vegan "Beefy" Burger
1 Std. 40 Min
Vegetarian Chili
50min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min