Compatibele versies
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brussels Sprouts
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Risotto
- 8 oz quinoa
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in.)
- 3 oz celery, sliced on the bias (¼ in.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp dried sage
- ¼ tsp garlic powder
- 2 oz dry white wine
- 1 can white beans (15 oz can), drained and rinsed
- 18 oz vegetable stock
- 1 oz unsalted butter
- 1 tsp salt, to taste
- pomegranate arils/seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1464 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
2h 20min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Greek Lentils and Rice
40min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Vegetarian Lasagna
2 godz. 30 min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Pumpkin Chili
50min