White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts

White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts

3.7 23 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

Brussels Sprouts
  • Brussels sprouts trimmed, halved
    16 oz
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
Risotto
  • quinoa
    8 oz
  • leeks sliced in half moons (¼ in.)
    5 oz
  • celery sliced on the bias (¼ in.)
    3 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • dried sage
    ½ tsp
  • garlic powder
    ¼ tsp
  • dry white wine
    2 oz
  • white beans (15 oz can), drained and rinsed
    1 can
  • vegetable stock
    18 oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • pomegranate arils/seeds to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1464 mg
Eiwitten 17 g
Calorieën 2142 kJ / 512 kcal
Vetten 20 g
Vezels 12 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 69 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...