White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
TM6 TM5

White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts

3.8 (20 beoordelingen)

Ingrediënten

Brussels Sprouts

  • 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste

Risotto

  • 8 oz quinoa
  • 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in.)
  • 3 oz celery, sliced on the bias (¼ in.)
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ tsp dried sage
  • ¼ tsp garlic powder
  • 2 oz dry white wine
  • 1 can white beans (15 oz can), drained and rinsed
  • 18 oz vegetable stock
  • 1 oz unsalted butter
  • 1 tsp salt, to taste
  • pomegranate arils/seeds, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2142 kJ / 512 kcal
Eiwitten
17 g
Koolhydraten
69 g
Vetten
20 g
Verzadigd vet
6 g
Vezels
12 g
Natrium
1464 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten