Compatibele versies
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brussels Sprouts
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Risotto
- 8 oz quinoa
- 5 oz leeks, sliced in half moons (¼ in.)
- 3 oz celery, sliced on the bias (¼ in.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ tsp dried sage
- ¼ tsp garlic powder
- 2 oz dry white wine
- 1 can white beans (15 oz can), drained and rinsed
- 18 oz vegetable stock
- 1 oz unsalted butter
- 1 tsp salt, to taste
- pomegranate arils/seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1464 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Southwest Quinoa
40 Min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1 Std. 20 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Lentil Salad
35 min
Vegetarian Chili
50min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Curried Lentils
5h 15min