Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g white bread, toasted and cut into pieces
- 500 g water
- 200 g potatoes, cut into cubes (2-3 cm)
- 4 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into quarters
- 10 g olive oil, plus extra for greasing and brushing
- 20 sprigs fresh parsley, leaves only
- 20 sprigs fresh coriander, roughly chopped
-
130
g canned chickpeas, drained
of 130 g cooked chickpeas, drained -
250
g cooked black-eyed beans, drained
of 250 g canned black beans, drained - 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 1 tbsp tahini paste (30 g)
-
2
tbsp lemon juice
of 2 tbsp lime juice
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 288 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Pastelera de choclo (corn pudding)
1h
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1h
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Red lentil soup with cumin
55 min
Za'atar mix substitute
5min
Arseeyah
50min
Provençal tart
1h 15min
Paella with kidney beans
55 min
Crunchy Granola
Geen beoordelingen
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Spinach and tomato quiche
1h 45min