Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g white bread, toasted and cut into pieces
- 500 g water
- 200 g potatoes, cut into cubes (2-3 cm)
- 4 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into quarters
- 10 g olive oil, plus extra for greasing and brushing
- 20 sprigs fresh parsley, leaves only
- 20 sprigs fresh coriander, roughly chopped
-
130
g canned chickpeas, drained
of 130 g cooked chickpeas, drained -
250
g cooked black-eyed beans, drained
of 250 g canned black beans, drained - 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 1 tbsp tahini paste (30 g)
-
2
tbsp lemon juice
of 2 tbsp lime juice
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 288 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Sweet Potato Pancakes
20min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50 min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Date and pistachio truffles (bethith)
30 min
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Muhamara dip
5min
Za'atar pesto
5min
Fish tagine with tahini
1h 15 min
Falafel
1h 25 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1sa 35 dk
Gluten free plain flour
Geen beoordelingen
Spinach and tomato quiche
1h 45 min