Apparaten en accessoires
Arseeyah
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
basmati rice150 g
-
water1200 g
-
60 g gheebutter cut in pieces60 g
-
chicken breast cut into small cubes (1-2 cm)500 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
-
cinnamon stick1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
31.8 g
Calorieën
1561 kJ /
373 kcal
Vetten
13.7 g
Koolhydraten
30.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lentil purée (Moujadarra)
1hod. 20min.
'Qamar el-din' juice
5min.
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4hod.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2hod. 45min.
Spiced rice pudding (meghli)
50min.
Garlic dip (toum)
15min.
Spinach turnovers (fatayer)
1hod. 25min.
Cheese pies
1hod. 25min.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min.
Gazelle horns
1hod.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1hod. 30min.
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13hod. 30min.