Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
- 400 g plain flour
- 180 g unsalted butter, cold, diced
- 70 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
Filling
- 2 garlic cloves
- 1 red pepper, cut in pieces
- 1 yellow pepper, cut in pieces
- 500 g red onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 pinch saffron threads
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
-
5 - 8
fresh whole sardines, gutted, filleted (depending on size, approx. 300 g)
of 300 g tinned sardines, in oil, drained - 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1473 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Natrium
- 320 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Curry (Dahl)
30min
Marble cake
2u. 10min
Chocolate cake
45 Min
Chocolate Brioche Buns
4h 45min
Chocolate Chip Cookies
50min
Chocolate Ice Cream
12 Std.
Barley Nasi Goreng with Prawns
1u.
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 Std. 35 Min
Brownies
50min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1u.
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min
American-style pancakes
40min