Sardine Empanada
TM6 TM5

Sardine Empanada

4.7 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

Shortcrust Pastry

  • 400 g plain flour
  • 180 g unsalted butter, cold, diced
  • 70 g water, ice cold
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp baking powder

Filling

  • 2 garlic cloves
  • 1 red pepper, cut in pieces
  • 1 yellow pepper, cut in pieces
  • 500 g red onions, quartered
  • 50 g olive oil
  • 1 pinch saffron threads
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Assembly

  • 5 - 8 fresh whole sardines, gutted, filleted (depending on size, approx. 300 g)
    of 300 g tinned sardines, in oil, drained
  • 1 medium egg, beaten

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1473 kJ / 353 kcal
Eiwitten
11 g
Koolhydraten
30 g
Vetten
21 g
Verzadigd vet
10 g
Natrium
320 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten