Compatibele versies
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g water
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 150 g strong white bread flour
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 150 g sausages, uncooked, skinned, cut in pieces (3-4 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 180 g ricotta cheese, well drained
- 100 g San Marzano tomatoes, seeds removed, diced (5 mm)
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
Assembly and Cooking
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 30.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40min
Panna Cotta
6h 15min
Vegetable Spring Rolls
2 godz. 10 min
Coconut Pie
1 Std. 35 Min
Vanilla Steamer
5 Min
Currywurst Sauce
30min
Baked White Chocolate Caramel Cheesecake
6h 20min
Raspberry and Basil Sangria
40min
Mediterranean Bread
5hod. 20min
Semolina Custard Dessert Pots
20 min