Compatibele versies
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 230 g water
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 150 g strong white bread flour
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp fine sea salt
Filling
- 150 g sausages, uncooked, skinned, cut in pieces (3-4 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 180 g ricotta cheese, well drained
- 100 g San Marzano tomatoes, seeds removed, diced (5 mm)
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
Assembly and Cooking
- frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 30.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1h
Hot dog rolls
3h 30min
Thermomix® Ramekin Dumplings with Parmesan Tomato Filling
1h
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1h 30min
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4h 45min
Cevapcici with Tzatziki Sauce
30min
Argentinian Chicken Empanadas
3 Std. 40 Min
Bolivian Rice Pilaf
45min
Russian Beetroot Salad
1 Std. 10 Min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min