Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
TM6 TM5

Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia

5.0 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

Dough

  • 230 g water
  • 1 tsp dried instant yeast
    of 10 g fresh yeast, crumbled
  • 150 g strong white bread flour
  • 250 g plain flour, plus extra for dusting
  • 1 tsp fine sea salt

Filling

  • 150 g sausages, uncooked, skinned, cut in pieces (3-4 cm)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 180 g ricotta cheese, well drained
  • 100 g San Marzano tomatoes, seeds removed, diced (5 mm)
  • 1 sprig fresh basil, leaves only
  • ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste

Assembly and Cooking

  • frying oil (e.g. sunflower or vegetable)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1950 kJ / 466 kcal
Eiwitten
11 g
Koolhydraten
39.5 g
Vetten
30.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten