Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic bulbs
- fine sea salt, for roasting garlic
- olive oil, for roasting garlic
- 5 g fresh parsley leaves
- 150 g unsalted butter, soft
- 150 g Gorgonzola dolce, room temperature, cut in pieces (2 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 10 g
- Calorieën
- 237.2 kJ / 56.7 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 56.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Plain Yoghurt in Varoma
12h
Moroccan-spiced Butter
1sa 30 dk
Fresh Pasta Dough
1sa
Hot Chocolate
10min
Berry mousse
4h 50min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1sa
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
1sa 10 dk
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2sa
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Ginger Sparkler
40min
Prawn Dumplings
1h 15min