Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic bulbs
- fine sea salt, for roasting garlic
- olive oil, for roasting garlic
- 5 g fresh parsley leaves
- 150 g unsalted butter, soft
- 150 g Gorgonzola dolce, room temperature, cut in pieces (2 cm)
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 10 g
- Calorieën
- 237.2 kJ / 56.7 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 5.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 56.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Anchovy Breadcrumbs
5 min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15min
Mayonnaise
5 min
Peppercorn Sauce
30min
Raspberry Dacquoise
2h
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Miso Fudge
2h
Chicken Liver Parfait
2u. 40min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min