Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-free Bread
- 80 g buckwheat grains
- 490 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp brown sugar
- 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Tomato Topping
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 350 g plum tomatoes, ripe, quartered
- 6 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 906.3 kJ / 216.6 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 434.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1h
Nut Bread
1h 20min
Leftover Chicken Fajitas
1h 20min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM6)
Geen beoordelingen
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Apple Tart (TM6)
1h
Potato Soup with Parsley Pesto
30min
Chicken Nuggets and Chips
1h 15min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30min