Gluten-free Bruschetta

Gluten-free Bruschetta

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
8 portions

Ingrediënten

Gluten-free Bread
  • buckwheat grains
    80 g
  • water
    490 g
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
    15 g fresh yeast, crumbled
  • brown sugar
    1 tsp
  • gluten-free bread flour plus extra for dusting
    250 g
  • olive oil
    15 g
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
Tomato Topping
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    30 g
  • plum tomatoes ripe, quartered
    350 g
  • fresh basil leaves plus extra for garnishing
    6
  • fine sea salt
    2 pinches
  • dried oregano
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 434.9 mg
Eiwitten 3.5 g
Calorieën 906.3 kJ / 216.6 kcal
Vetten 6.2 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 35.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...