Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-free Bread
- 80 g buckwheat grains
- 490 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp brown sugar
- 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Tomato Topping
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 350 g plum tomatoes, ripe, quartered
- 6 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 906.3 kJ / 216.6 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 434.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosemary Mashed Root Vegetables
45min
Strawberry Cheesecake Shots
15 min
Baked Rice with Grated Apples (TM6)
50 min
Courgette Omelette
40min
Apple Tart (TM6)
Geen beoordelingen
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1 Std. 15 Min
Swiss Rösti (TM5)
Geen beoordelingen
Potatoes with Bacon and Hash
2 Std. 15 Min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 Std. 15 Min
Bruschetta
3h
Vegan Spanish Omelette
40min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min