Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-free Bread
- 80 g buckwheat grains
- 490 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp brown sugar
- 250 g gluten-free bread flour, plus extra for dusting
- 15 g olive oil
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
Tomato Topping
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 350 g plum tomatoes, ripe, quartered
- 6 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches dried oregano
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 906.3 kJ / 216.6 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 35.3 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 434.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-Free Focaccia Bread
1 godz.
Pickled Grated Carrots (TM6)
45 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Cauliflower Crust Pizza
1 godz. 20 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM5)
Geen beoordelingen
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Beetroot Gravadlax
48h 20min
Pickled Onions (TM6)
30 min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1h 30min
Bellini
5 min