Apparaten en accessoires
Gluten-free Bruschetta
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
8 portions
Ingrediënten
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water490 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
plum tomatoes ripe, quartered350 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
434.9 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
906.3 kJ /
216.6 kcal
Vetten
6.2 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
0.9 g
Koolhydraten
35.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Free From
76 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Pistachio Lava Cakes
Geen beoordelingen
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Pico De Gallo
15min
Courgetti Carbonara
40min
Strawberries and Cream
20min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1u.
Guacamole
5min
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45min
Keto Cream Cheese Pancakes
40min
Cullen Skink
45min
Chai Vanilla Mocktail
45min
Cookie Monster Cheesecake Ice-Cream
8u. 25min