Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 oz beef brisket, first or second cut
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 1 carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces
- 28 oz water, divided
- 4 tsp beef stock paste, divided
- 2 oz brown sugar
- ½ oz Worcestershire sauce
-
2
oz balsamic vinegar
of 2 oz red wine vinegar - 1 ½ oz tomato paste
- 1 oz tamari sauce
- 1 tsp ground paprika
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried chili flakes
- fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 696 mg
Alternatieve recepten
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Beef Tostadas
1h 10min
Chicken Fajita Soup
50min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Chicken Salad Sandwich
15min
Salisbury Steak TV Dinner
1 godz.
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min