Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 oz beef brisket, first or second cut
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 1 carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces
- 28 oz water, divided
- 4 tsp beef stock paste, divided
- 2 oz brown sugar
- ½ oz Worcestershire sauce
-
2
oz balsamic vinegar
of 2 oz red wine vinegar - 1 ½ oz tomato paste
- 1 oz tamari sauce
- 1 tsp ground paprika
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried chili flakes
- fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2782 kJ / 665 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 696 mg
Alternatieve recepten
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 godz. 5 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Roasted Potato Salad
1h
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Sweet Cucumber Pickles
Geen beoordelingen
Coffee Shop Egg Bites
50min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Chicken Fajita Soup
50min
Berry Dream (TM6)
10min