Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Empanada Dough
- 1 tsp dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
- 10 oz all-purpose flour
- 3 oz whole wheat flour
- ½ tsp salt
- 2 ½ oz vegetable shortening
- 6 oz warm water
Mushroom Filling
- 4 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 tsp dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
- ½ tsp salt
- 1 pinch dried red pepper flakes (optioneel)
- ½ oz extra virgin olive oil
- 16 oz cremini mushrooms, sliced
Assembly
- 1 large egg
- 1 tbsp water
-
salsa verde, to serve
of salsa, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 812 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 204 mg
Alternatieve recepten
Smoky Black Bean Soup
35min
Green Chili Deviled Eggs
40min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Kimchi Butter
1 Std. 10 Min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Baked Kale Polenta Fries
1 Std. 10 Min
Baba Ghanoush
1h 30min
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
50min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min