Baked Mushroom Empanadas

Baked Mushroom Empanadas

4.4 31 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 50min
12 pieces

Ingrediënten

Empanada Dough
  • dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
    1 tsp
  • all-purpose flour
    10 oz
  • whole wheat flour
    3 oz
  • salt
    ½ tsp
  • vegetable shortening
    2 ½ oz
  • warm water
    6 oz
Mushroom Filling
  • shallots cut into pieces
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
    3 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • dried red pepper flake (optioneel)
    1 pinch
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • cremini mushrooms sliced
    16 oz
Assembly
  • large egg
    1
  • water
    1 tbsp
  • salsa verde to serve
    salsa, to serve

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 piece

Natrium 204 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 812 kJ / 194 kcal
Vetten 8 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...