Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Empanada Dough
- 1 tsp dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
- 10 oz all-purpose flour
- 3 oz whole wheat flour
- ½ tsp salt
- 2 ½ oz vegetable shortening
- 6 oz warm water
Mushroom Filling
- 4 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 tsp dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
- ½ tsp salt
- 1 pinch dried red pepper flakes (optioneel)
- ½ oz extra virgin olive oil
- 16 oz cremini mushrooms, sliced
Assembly
- 1 large egg
- 1 tbsp water
-
salsa verde, to serve
of salsa, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 812 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 204 mg
Alternatieve recepten
Bagels
1h 20min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Tofu Ramen Bowl
55min
Mushroom Pie
1 godz. 40 min
Vegan "Beefy" Burger
1 godz. 40 min
Vegetarian Burger
1h 15min
Tuna Tapenade
5min
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
45 min
Vegetarian Chili
50 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Black Bean Walnut Patties
35 min