Compatibele versies
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Savory Crunchy Topping
- 1 egg white, from a large egg
- 1 oz extra virgin olive oil
-
1
oz honey
of 1 oz agave - ½ oz water
- 2 tsp kosher salt
- 6 oz sunflower seeds
- 3 oz chia seeds
- 3 oz flaxseeds
- 3 oz sesame seeds, raw
- 1 oz sweet smoked paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper
Roasted Garlic Purée
- 24 garlic cloves, peeled
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Brussels Sprouts
- 30 oz water
- 16 oz Brussels sprouts, cleaned and trimmed
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- extra virgin olive oil, to drizzle
Savory Hummus
- 1 lemon
-
1
can chickpeas (15 oz), drained and rinsed
of 16 oz edamame, shelled - 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz tahini
- 2 oz water
-
2
tsp white balsamic vinegar
of 2 tsp cider vinegar - 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 1 oz harissa
- 1 tsp za'atar
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground smoked paprika
- 4 tbsp pomegranate molasses, to drizzle
- 2 oz sun-dried tomatoes, to serve
- 2 oz green olives, to serve
- 2 oz preserved lemon, to serve
- 2 oz walnuts, to serve
- fresh marjoram, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4176 kJ / 998 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 82 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 22 g
- Natrium
- 2190 mg
Alternatieve recepten
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50 min.
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Green Bean Gremolata
25min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Southwest Quinoa
40min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min