Compatibele versies
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Savory Crunchy Topping
- 1 egg white, from a large egg
- 1 oz extra virgin olive oil
-
1
oz honey
of 1 oz agave - ½ oz water
- 2 tsp kosher salt
- 6 oz sunflower seeds
- 3 oz chia seeds
- 3 oz flaxseeds
- 3 oz sesame seeds, raw
- 1 oz sweet smoked paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper
Roasted Garlic Purée
- 24 garlic cloves, peeled
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Brussels Sprouts
- 30 oz water
- 16 oz Brussels sprouts, cleaned and trimmed
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- extra virgin olive oil, to drizzle
Savory Hummus
- 1 lemon
-
1
can chickpeas (15 oz), drained and rinsed
of 16 oz edamame, shelled - 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz tahini
- 2 oz water
-
2
tsp white balsamic vinegar
of 2 tsp cider vinegar - 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 1 oz harissa
- 1 tsp za'atar
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground smoked paprika
- 4 tbsp pomegranate molasses, to drizzle
- 2 oz sun-dried tomatoes, to serve
- 2 oz green olives, to serve
- 2 oz preserved lemon, to serve
- 2 oz walnuts, to serve
- fresh marjoram, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4176 kJ / 998 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 82 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 22 g
- Natrium
- 2190 mg
Alternatieve recepten
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Green Bean Gremolata
25min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Lemony Green Beans
20 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min