Apparaten en accessoires
Artichoke and Butterbean Dip
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
38 oz
Ingrediënten
-
artichoke hearts3 ½ oz
-
garlic clove1
-
canned butter beans drained and rinsed (approx. 1 x 15.5 oz can)8 oz
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice½ oz
-
plain yogurt unsweetened4 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 oz
Natrium
139.9 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
170.6 kJ /
40.8 kcal
Vetten
0.7 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
6.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Great to Share
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Baba Ghanoush
1u. 30min
Heirloom Tomato Gazpacho
1u. 10min
Smoked Trout Dip
15min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Eggplant and Almond Dip
20min
White Bean and Feta Dip
5min
Thai Peanut Crunch Salad
30min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2u. 45min
Beet Hummus
20min
Tomato Basil Soup
40min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min