Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ½ oz artichoke hearts
- 1 garlic clove
- 8 oz canned butter beans, drained and rinsed (approx. 1 x 15.5 oz can)
- ½ tsp ground cumin
- ½ oz lemon juice
- 4 oz plain yogurt, unsweetened
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 4 oz
- Calorieën
- 170.6 kJ / 40.8 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 0.7 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 139.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 Std. 10 Min
Apple Cranberry Chutney
1 Std. 5 Min
Cream of Asparagus Soup
15 Min