Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 oz russet potatoes, medium-sized, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)
- water, to cover potatoes
-
1
tsp garlic powder
of 1 tsp onion powder - 1 tsp dried parsley
- ½ tsp ground smoked paprika
- ½ tsp fine sea salt, plus 1 pinch, to season sauce
- vegetable oil, to fry
- 2 garlic cloves
- 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 oz plain yogurt
- 1 oz mayonnaise
- 1 oz ketchup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 625 kJ / 149.4 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 265.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazilian Limeade
10 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h
Loaded Potato Soup
30 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40 Min
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Avocado Tuna Salad
5 Min
Twice Baked Cheese Soufflés
1h 25min
Lychee Sorbet with Vodka
8 Std. 15 Min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min