Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g chicken breasts, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 20 g fresh parsley
- 30 g soy sauce
- 70 g olive oil
- 1 garlic clove
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g onions, quartered
- 150 g red peppers, cut in pieces
-
900
g chicken stock
of liquid vegetable stock - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
200
g long grain rice, rinsed
of basmati rice, rinsed - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g carrots, peeled, sliced (2 mm)
- 30 g cornflour
- 40 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2248 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 55.9 g
- Vetten
- 21.2 g
Alternatieve recepten
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min.
Honeyed Chicken
25min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min
Greek Style Pork Stew
30min
Chicken and Root Vegetable Stew
1hod.
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Tomato basil chicken stew
35min
Peking Chicken
45min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1hod.