Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water (up to 1l mark)
- 50 g shallot, cut in half
- 2 sprigs fresh parsley leaves
- 400 g black pudding, good quality, cut in pieces (3 cm)
- 200 g sausage meat, good quality
- 2 medium egg
- 15 g English mustard
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g panko breadcrumbs
-
1500
g vegetable oil, for frying
of sunflower oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3042.7 kJ / 727.2 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 59.3 g
- Verzadigd vet
- 49.6 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 1443.9 mg
Alternatieve recepten
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 godz.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Pork Vindaloo
4 godz.
Pickled Onions (TM6)
30 min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 godz. 20 min
Aïoli
5 min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 min