Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken and Ham Filling
- 800 g chicken meat, boneless and skinless, mixture of breast and thigh, diced (2 cm)
- 220 g shredded ham hock
- 4 sprigs fresh tarragon, leaves only, roughly chopped
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground white pepper
Pie
- 700 g water
- 250 g fine asparagus, trimmed
- 550 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 70 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 100 g lard, diced, plus extra for greasing
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2525 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Lamb and Leek Pie
2h
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Cottage Pie
1h 10 min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2h 30min
Dauphinoise Potatoes
50 Min