Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken and Ham Filling
- 800 g chicken meat, boneless and skinless, mixture of breast and thigh, diced (2 cm)
- 220 g shredded ham hock
- 4 sprigs fresh tarragon, leaves only, roughly chopped
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground white pepper
Pie
- 700 g water
- 250 g fine asparagus, trimmed
- 550 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 70 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 100 g lard, diced, plus extra for greasing
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2525 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Toad in the Hole
1 godz.
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 godz. 10 min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Shortcrust pastry
5min
Apple Marinade
Geen beoordelingen
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2 Std. 30 Min
Yorkshire Pudding
1 godz.