Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken and Ham Filling
- 800 g chicken meat, boneless and skinless, mixture of breast and thigh, diced (2 cm)
- 220 g shredded ham hock
- 4 sprigs fresh tarragon, leaves only, roughly chopped
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground white pepper
Pie
- 700 g water
- 250 g fine asparagus, trimmed
- 550 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 70 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 100 g lard, diced, plus extra for greasing
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2525 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steak and Kidney Pudding
5h
Cornish Pasty
1h 30min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Steak Provençal Pie
2h 15min
Pie Pastry
13 godz. 50 min
Peach Pavlova
5h 30min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min
Shortcrust pastry
5min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Beef Bourguignon
1h 30min
Chicken Cacciatore
50 min