Apparaten en accessoires
Cornish Pasty
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Pastry
-
unsalted butter cold, diced135 g
-
lard cold, diced135 g
-
fine sea salt1 pinch
-
strong white bread flour plus extra for dusting550 g
-
water cold160 g
Filling
-
onions quartered140 g
-
beef skirt diced (2 cm)400 g
-
100 g turnips, peeled, diced (1 cm)swede peeled, diced (1 cm)100 g
-
potatoes peeled, diced (1 cm)200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter50 g
-
medium egg beaten, to glaze1
-
egg beaten, to glaze
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
28.2 g
Calorieën
3720 kJ /
889 kcal
Vetten
53.2 g
Koolhydraten
74.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Yorkshire Pudding
1 godz.
Shortcrust Pastry
5 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Quick Puff Pastry
1 godz. 20 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Cornish pasties
2 godz.
Cottage Loaf
3 godz. 30 min
Sausage Rolls
1 godz. 10 min
White Finger Rolls
3 godz. 30 min
Naan Bread with Onion and Cumin
1 godz. 30 min
Steak and Kidney Pudding
5 godz.
Toad in the Hole
1 godz.