Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 550 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 135 g unsalted butter, cold, diced
- 135 g lard, cold, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 160 g water, cold
Filling
- 140 g onions, quartered
- 400 g beef skirt, diced (2 cm)
-
100
g swede, peeled, diced (1 cm)
of 100 g turnips, peeled, diced (1 cm) - 200 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g unsalted butter
- 1 egg, beaten, to glaze
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3720 kJ / 889 kcal
- Eiwitten
- 28.2 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 53.2 g
Alternatieve recepten
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Toad in the Hole
1h
Mince Pies
1h 10min
Eccles Cakes
1h 45min
Bara Brith
10 godz.
Hot Cross Buns
3h 50min
Shortcrust pastry
5 dk
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Chelsea Buns
1h 30min
Steamed Raspberry Jam Puddings
1h
Victoria Sponge
1h 10min
Farmhouse Fruit Cake
1h 20min