Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 550 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 135 g unsalted butter, cold, diced
- 135 g lard, cold, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 160 g water, cold
Filling
- 140 g onions, quartered
- 400 g beef skirt, diced (2 cm)
-
100
g swede, peeled, diced (1 cm)
of 100 g turnips, peeled, diced (1 cm) - 200 g potatoes, peeled, diced (1 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 50 g unsalted butter
- 1 egg, beaten, to glaze
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3720 kJ / 889 kcal
- Eiwitten
- 28.2 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 53.2 g
Alternatieve recepten
Garibaldi Biscuits
40min
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Crumpets
3h
Steak and Kidney Pudding
5h
Hot Cross Buns
3 godz. 50 min
Bara Brith
10 Std.
Sausage Rolls
1h 10min
Eccles Cakes
1h 45min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Naan Bread with Onion and Cumin
1h 30min
Onion Bhaji
45 Min