
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 31 ½ oz water divided
- 2 oz tamari sauce to taste
- 1 tbsp corn starch
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tsp vegetable stock paste
- 3 oz green onions cut into pieces, plus extra, sliced to garnish
- 1 inch fresh ginger sliced
- 2 garlic cloves
- ½ tsp Chinese five spice
-
¼
tsp dried chili flakes
of 1 dried red chili - 10 ½ oz fresh mixed mushrooms (e.g. button, shiitake, trumpet, cremini, king oyster), sliced
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- 7 oz jasmine rice
- 3 ½ oz zucchini sliced into half moons (½ in.)
- 3 ½ oz carrot julienned
- 3 ½ oz Chinese cabbage leaves sliced (½ in)
- 3 oz baby corn drained (optioneel)
- 3 oz bean sprouts, fresh
- toasted sesame oil to drizzle
- sesame seeds to garnish
- 4 dried red chilies to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 403 kcal / 1686.1 kJ
- Eiwitten
- 10.9 g
- Vetten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vezels
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Natrium
- 1161.3 mg