Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 31 ½ oz water, divided
- 2 oz tamari sauce, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tsp vegetable stock paste
- 3 oz green onions, cut into pieces, plus extra, sliced to garnish
- 1 inch fresh ginger, sliced
- 2 garlic cloves
- ½ tsp Chinese five spice
-
¼
tsp dried chili flakes
of 1 dried red chili - 10 ½ oz fresh mixed mushrooms (e.g. button, shiitake, trumpet, cremini, king oyster), sliced
- 1 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- 7 oz jasmine rice
- 3 ½ oz zucchini, sliced into half moons (½ in.)
- 3 ½ oz carrot, julienned
- 3 ½ oz Chinese cabbage leaves, sliced (½ in)
- 3 oz baby corn, drained (optioneel)
- 3 oz bean sprouts, fresh
- toasted sesame oil, to drizzle
- sesame seeds, to garnish
- 4 dried red chilies, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1686.1 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1161.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 Min
Stir-Fried Vegetables
15min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 Min
Green Beans with Peanuts
15min
Vegetarian Japchae
45 Min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 Min
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™)
40 Min
Eggplant Sauté
30 Min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Sautéed Cauliflower
25min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min