Apparaten en accessoires
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
large eggs cold4
-
water divided, plus extra to fill to 1 liter mark36 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced5 oz
-
fresh shiitake mushrooms sliced5 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Swiss chard sliced into ribbons (approx. ½ in.)3 oz
-
soy sauce½ oz
-
old fashioned rolled oats7 oz
-
vegetable stock32 oz
-
salt to taste1 pinch
-
vinegar2 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
891 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
1607 kJ /
384 kcal
Vetten
18 g
Vezels
7 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Pas d’évaluation
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Broccoli Sauté
20min