Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 3 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 35 oz water
- 17 ½ oz russet potatoes, cut into pieces
- 11 oz all-purpose flour
- 1 large egg
- 1 tsp salt
Filling
- 2 - 3 garlic cloves
- 1 - 2 pinches chili powder
- 1 oz olive oil
- 3 ½ oz bread crumbs
- 10 - 12 anchovy fillets, preserved in oil, drained, cut into pieces
Tomato Sauce
- 3 ½ oz leeks, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz olive oil
- 17 ½ oz canned chopped tomatoes
- 1 - 2 pinches sugar
- 2 tsp salt, plus 1 tbsp to boil gnocchi
- ½ oz fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 4 ½ oz mozzarella cheese, cubed (¼ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3701 kJ / 884 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 35 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 2300 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla Soup
25 Min
Nectarine Tart with Frangipane
1 Std.
Jamaica Hibiscus Margarita
1 godz. 5 min
Cochinita Pibil
4 godz.
Layered Mexican dip
25 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Sour Cream and Chives Pizza Dough
30 min
Acadian Chicken Fricot
1h 30min
Homemade "Velvety" Cheese
4hod. 40min
Rustic Potatoes with Chorizo
40 min
Strawberry Shortcakes
45min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2h