Apparaten en accessoires
Rice Congee
Voorbereiding. 5min
Totaal 4u. 5min
4 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
white rice100 g
-
1 pinch ground cardamomcardamom pods2
-
1 pinch ground gingerfresh root ginger peeled5 g
-
salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
370 kJ /
88 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slow Cook Mode
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2u. 35min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1u. 40min
Toasted Peanuts
20min
Lemonade
5min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1u.
Pumpkin Kaya
35min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9u. 10min
Chicken Congee
1u. 30min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Ginger Tea Paste
35min