Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh coriander, roots only
- 50 g shallots
- 30 g garlic cloves
- 15 g fresh galangal (lengkuas)
- 2 tsp coriander seeds, toasted
- 2 tsp cumin seeds, toasted
- ½ tsp white peppercorns
- 15 fresh green chillies, deseeded
- 1 tsp salt
- 2 sprigs Thai basil, leaves only
- 3 stalks fresh lemongrass, white part only
- 2 tsp kaffir lime, zest only, finely chopped
- 1 tsp shrimp paste (belacan)
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 1745 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 95 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 2401 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 Std. 35 Min
Wafu dressing
20 dk
Goi muc (squid salad)
45 Min
Thai Green Curry Paste
10 dk
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1sa 20 dk
Kimchi Sauce
20 dk
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 Std.
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min