Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Five-spice powder
- 2 tsp Sichuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
-
2
cinnamon sticks (approx. 0.5 cm thick)
of 1 tbsp ground cinnamon - 6 cloves
Hong Kong style roasted pork belly
- 2 tsp salt
- 1 tbsp caster sugar
- 1 piece pork belly, with skin (approx. 600 g), approx. 10 cm x 15 cm
- 2 tbsp coarse sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2466.2 kJ / 589.5 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 godz. 40 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Pineapple Pork Ribs
1h 10 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Salted Chicken
5h 10min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Braised pork belly
55 Min