Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g water
- 8 dried chillies, deseeded
- 3 tsp white peppercorns
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp coriander seeds
- 15 garlic cloves
- 60 g shallots
- 4 sprigs fresh coriander, roots only
- 2 stalks fresh lemongrass, white part only
- 20 g fresh galangal (lengkuas)
- ½ kaffir lime, zest only
- 10 g shrimp paste (belacan)
- 10 g salt
- 80 g cooking oil
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 5263 kJ / 1258 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 92 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 36 g
- Natrium
- 4047 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef rendang
1 godz. 55 min
Red Thai Curry Paste
25 Min
Thai Green Curry Paste
10 Min
Ginger Garlic Paste
10 Min
Thai green curry paste
10 Min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 Std.
Vada
2 Std. 35 Min
Pepper rasam
15 Min
Achcharu (pickle)
48 Std. 30 Min
Fresh coconut chutney
10 Min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 Min
Tom Yum Paste
45 Min