Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 stalks fresh lemongrass, white part only, bruised
- 15 g old ginger, cut in slices
- 5 g fresh galangal
- ½ cm fresh turmeric
- 2 fresh red chillies, deseeded
- 5 dried chillies, deseeded, soaked to soften
- ¾ tsp coriander seeds
- ½ tbsp curry powder
- 45 g coconut oil
- 975 g water
- 3 kaffir lime leaves, deveined
- 1 pandan leaf, cut in 3 pieces
- 100 g fresh lion's mane mushrooms, cut in pieces
- 50 g king oyster mushrooms (eringi), cut in pieces (4 cm)
- 25 g tofu puffs, cut in halves
- 25 g carrots, cut in strips
- 25 g long beans, cut in 3 cm strips
- 100 g coconut milk
- 15 g toasted coconut paste
- 5 g light soy sauce
- 1 tsp salt
- ½ tsp brown sugar
- 1 medium-sized pumpkin, cored, as container (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2123 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1041 mg
Alternatieve recepten
Ghee Roasted Chicken
1 godz. 15 min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Stir Fried Whole Fish
20min
Homemade Soy Milk
35 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min