Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g minced meat (chicken or pork)
- 3 tsp toasted sesame oil
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp cornflour (starch)
- 1 pinch white pepper powder
- 1 garlic clove
- 30 g yellow onion
- 1 tbsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- 150 g brown rice, rinsed
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1186 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 239 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Teochew Seafood Porridge
45 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Homemade Soy Milk
35min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
All-in-one chicken congee
35min