Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g minced meat (chicken or pork)
- 3 tsp toasted sesame oil
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 tsp cornflour (starch)
- 1 pinch white pepper powder
- 1 garlic clove
- 30 g yellow onion
- 1 tbsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- 150 g brown rice, rinsed
- 1300 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1186 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 239 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
Brak ocen
Rice Congee
4 Std. 5 Min
Chicken porridge with century egg
30min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Braised Eggs
Brak ocen
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Tomato-egg soup
20 Min